Българският национал Кирил Десподов започна като титуляр и реализира два

...
Българският национал Кирил Десподов започна като титуляр и реализира два
Коментари Харесай

Десподов се завърна сред титулярите на ПАОК с два гола за категоричния успех срещу Волос

Българският национал Кирил Десподов стартира като титуляр и осъществя два гола за своя клубен ПАОК при разгромния триумф с 5:1 като посетител на Волос в среща от 19-ия кръг на гръцкото състезание.

След като получи отмора в последния дуел на " гробарите ", през днешния ден родният футболист се завърна на висота и даде звук за триумфа на своя отбор с попадение в 22-ата минута, а в края на първото полувреме Томас Мург беше прецизен за 2:0.

През второто полувреме още веднъж Десподов направи преднината на своя отбор класическа в 51-ата минута, а останалите два гола за триумфа на ПАОК осъществиха Тайсон и младият 18-годишен Стефанос Цимас.

За домакините от Волос пък почетното попадение бе дело на Милош Делетич, който се разписа в 58-ата минута, вкарвайки за 1:3.

В същото време мощното показване на Кирил Десподов завърши в 68-ата минута, когато той бе сменен от сръбския национал Андрия Живкович.

Категоричната победа остави ПАОК на върха в шампионата на Гърция, като съставът от Солун е с актив от 44 точки, колкото има вторият Панатинайкос.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР