Българският национал Ивелин Попов и неговият Спартак (Москва) претърпяха драматично

...
Българският национал Ивелин Попов и неговият Спартак (Москва) претърпяха драматично
Коментари Харесай

ПАОК с впечатляващ обрат срещу Спартак и Попето, българският национал с гол

Българският национал Ивелин Попов и неговият Спартак (Москва) претърпяха трагично проваляне довечера от ПАОК, откакто гръцкия гранд доближи до цялостен поврат с 3:2, откакто губеше с 0:2.

Родният ни футболист се регистрира с гол и записа много мощен мач, само че това не бе задоволително за неговия отбор да си тръгне с победа от първия мач от третия квалификационен кръг в Шампионската лига.

 Ивелин Попов не желае да си върви от Спартак (Москва)
Попето: Искам да извърша контракта си със Спартак (Москва)

" С Масимо Карера си изяснихме някои неща "

Преди началото на срещата още веднъж имаше грозни подиуми. Част от най-агресивните ултраси на гърците нападнаха група съветски публицисти и им лишиха акредитациите. По-късно стана ясно, че някои от руснаците са се дали прошка с персонални движимости и пари, а един даже е бил ударен в лицето.

Попето стартира дуела като титуляр и още при първата офанзива на Спартак съумя да се разпише. Той получи прекрасен пас от Роман Зобнин и с бърз, акуратен удар преодоля вратаря на домакините. В 17-ата минута, отборът му удвои посредством Промес, който имаше шанс при шута му да се получи рикошет в тялото на защитник на ПАОК и по този начин топката стана много сложна за стража.

В 29-ата минута, Зобнин игра с ръка в наказателното си поле и реферът незабавно отсъди дузпа, която бе осъществена от Прийович, който понижи на 1:2. Осем минути по-късно се стигна до 2:2, откакто Лимниос се възползва от неточност на защитата. Точно преди самия завършек на първото полувреме Пелкас донесе успеха на ПАОК, откакто означи за 3:2. Във провинен за гола му се трансформира Максименко, който не съумя да улови добре ориентирана към него топка.

Реваншът е след седмица в Москва.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР