Българският национал игра пълни 90 минути за , но тимът

...
Българският национал игра пълни 90 минути за , но тимът
Коментари Харесай

Арсенал и Георги Костадинов с тежко поражение от Локомотив

Българският национал игра цялостни 90 минути за, само че отборът претърпя тежко домакинско проваляне с 0:3 от в 21-ия кръг на съветската Висша лига. Поражението утежни още повече ситуацията на оръжейниците от Тула и те разделят 14-ото място в класирането с с по 14 точки. Локомотив е на 7-о място с 31, а отпред е с 42.
| Оружейники домашний матч начнут в таком составе
— ПФК Арсенал (@pfc_arsenal) Капитанът на България вложи доста старания в мача, а в 52-ата минута при опит за контраофанзива беше фаулиран от Дмитрий Куликов. Играчът на Локомотив беше украсен с жълт картон за нарушаването. Иначе Костадинов беше оценен с една от високите стойности в своя отбор- 6.9 по десетобалната система.

Мачът беше изцяло равносилен в първите си 65 минути, само че гостите нанесоха своя удар с два бързи гола в границите на 3 минути. В 71-ата откри след подаване на Криховяк, а Смолов асистира на Мурильо за 0:2.

Опитите на Арсенал (Тула) да направи поврат бяха попарени пет минути преди края от, който получи топката в дребното наказателно поле и нямаше проблеми да прати топката за трети път в мрежата на. Премиер Лига 21 кръг, понеделник 8 март  Арсенал Тула 0:3краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР