Българският национал Андрей Гълъбинов ще играе в Серия А от

...
Българският национал Андрей Гълъбинов ще играе в Серия А от
Коментари Харесай

Андрей Гълъбинов премина в "Дженоа"

Българският национал Андрей Гълъбинов ще играе в Серия А от идващия сезон. Таранът подписа контракт за две години с " Дженоа ", като в договора му има алтернатива за удължение с още една.

Според италианския портал " Тутомеркатоуеб ", 28-годишният нападател е минал сполучливо медицински прегледи в сряда вечерта. Очаква се през днешния ден нападателят да бъде показан публично от " Дженоа ".

Интерес към Гълъбинов имаше от израелския " Макаби " (Тел Авив) и от различен тим от Серия А - " Верона ".

28-годишният нападател прекара огромна част от кариерата си в Серия В и Лега Про. В последните два сезона той беше част за втородивизионния " Новара ", като вкара 26 гола в 77 мача за клуба от Северна Италия. Преди това игра за " Авелино " и " Ливорно ".

Нападателят е национал на България от 2014 година, като изигра седем мача и вкара два гола. Гълъбинов се разписа в приятелския дуел против Канада на 23 май 2014 година и при равенството с Малта в квалификациите за Евро 2016 на 16 ноември същата година.

" Дженоа " е най-старият футболен клуб в Италия, като е учреден през 1893 година " Грифоните " направиха слаб минал сезон и приключиха на 16-та позиция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР