Българският национал Александър Везенков и съотборниците му в баскетболния Олимпиакос

...
Българският национал Александър Везенков и съотборниците му в баскетболния Олимпиакос
Коментари Харесай

Саша Везенков се облича най-лошо според съотборниците му в Олимпиакос

Българският национал Александър Везенков и съотборниците му в баскетболния Олимпиакос трябваше да дадат мнението си за това кой се облича най-добре и кой най-зле в отбора на гръцкия гранд. В занимателното изявление на Eurohoops присъединяване взеха съвсем всички състезатели на отбора, а гласуването уточни, че точно Саша Везенков се облича най-лошо в тима.

" Всички се обличат доста добре, само че може би Саша има малко по-спортен жанр на обличане. Не го интересува изключително какво носи ", споделя eдин от водачите на тима Йоргос Принтезис.

Olympiacos players choose the best and worst dressed teammate #EurohoopsTV

| Eurohoops https://t.co/Y8ZbRK6xzM
— Eurohoops (@Eurohoopsnet) April 15, 2020 " Той не се облича неприятно, просто в действителност не му пука. Саша Везенков съгласно мен ", прибавя Костас Папаниколау, а Алексей Покушевски също добавя - " Везенков... Не бих споделил, че се облича най-зле, само че е покрай това ".

Самият Саша пък не назова име в отрицателната ранглиста - " Не знам, всеки си има собствен личен жанр.. Не желая да гласоподавам ", сподели той с усмивка, а по-късно без съмнение даде гласа си за най-добре обличащ се състезател на Йоргос Принтезис.

https://www.eurohoops.net/en/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР