Българският народ ни изпрати в парламента, за да търсим решения,

...
Българският народ ни изпрати в парламента, за да търсим решения,
Коментари Харесай

Янев: Има 10-15 личности, които разделят обществото ни. Искаме одит на дейността им

Българският народ ни изпрати в Народното събрание, с цел да търсим решения, а не да го занимаваме със себе си или да демонстрираме партиен егоцентризъм. Това сподели водачът на  „ Български напредък “  Стефан Янев от парламентарната естрада в деня на откриването на първото съвещание на Народното събрание. Решения за рецесиите, инфлацията, цената на живота, за бъдещето на България. Ние се концетрираме върху три съществени области -сигурност, правдивост, взаимност. 
Прочетете още
Сигурността е значима, защото войната бушува на границите ни. Тя зависи и от стабилността на съюзите, в които членуваме. Посланието е да се държим уместно като отправим ясни послания, с цел да сме потребни на себе си и на съдружниците си, добави Янев. Идеята за овакантяване на съюзите подвежда съдружниците и нас самите. Апелът към съдружниците е да сме солидарни, да се поддържаме в сложен миг. Солидарността е съществена полезност като жители на Европейски Съюз. Считаме, че солидарността е и дълг към нашите майки и татковци, сподели Янев. Който работи в полза на българския народ, е добре пристигнал в лодката на „ Български напредък “, добави още той

Общество, бизнес, страна в равноправно партньорство можем да сътворим възхода на България.

В обществото ни има 10-15 персони, които ни разделят. Ние ще работим за основаване на механизъм за следствие на тези персони. По думите му партията ще работим за одит, който да приключи или с обвиняване, или да спре " отровата в всекидневието ". Ако не го създадем, страната ни ще продължи да затъва, съобщи Янев. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР