Българският народ ни изпрати тук, за да търсим решения, важни

...
Българският народ ни изпрати тук, за да търсим решения, важни
Коментари Харесай

Стефан Янев: Българският народ ни изпрати тук, за да търсим решения

" Българският народ ни изпрати тук, с цел да търсим решения, значими за жителите и бизнеса, свързани с рецесиите, инфлацията, за бъдещето на България ", съобщи от парламентарната естрада водачът на " Български напредък " Стефан Янев.

По думите му, с цел да се търсят тези решения е нужна централизация върху 3 тематики, които са структуроопределящи – сигурност, правдивост и взаимност.

" Посланието е да се държим уместно, като отправим ясни послания, с цел да сме потребни на себе си и на съдружниците ни. Идеята за овакантяване на съюзите подвежда съдружниците и нас самите. Апелът към съдружниците ни е да сме солидарни, да се поддържаме в сложен миг. Солидарността е съществена полезност като жители на Европейския съюз. Заедно - общество, бизнес, страна в равноправно партньорство, можем да сътворим възхода на България ", добави Стефан Янев.

По думите му справедливостта изисква редът и разпоредбите да се отнасят за всички и да се съблюдават от всички.

" Има 10-15 персони, които ни разделят – ще работим за механизъм за одит на активността на тези 10-15 индивида ", сподели. Който работи в полза на българския народ е добре пристигнал в " Български напредък ". Който работи срещу трите С - сигурност, взаимност и правдивост, е наш конкурент ", сподели още Стефан Янев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР