Българският министър-председател Бойко Борисов отиде рано тази сутрин в Министерството

...
Българският министър-председател Бойко Борисов отиде рано тази сутрин в Министерството
Коментари Харесай

Борисов направи изненадващо посещение, иска информация за мръсната вода

Българският министър-председател Бойко Борисов отиде рано тази заран в Министерството на околната среда и водите. Там го посрещна отрасловият министър Емил Димитров.

Министър-председателят бе разведен из залите, които демонстрират в действително време стойностите на замърсяването в България. Той бе осведомен с 24-часовото наблюдаване на всички предприятия у нас. Съобщено му бе и за предстоящата наказателна процедура против България поради равнищата на замърсяване.

Борисов се възмути, че картината на замърсяването е грозна. " Емо, вземете ми направете една информация за замърсяването, да платим за разчистване и по-късно към този момент да засилите контрола ", заръча той на Емил Димитров.

По думите на Борисов това не би трябвало да се случва. Емил Димитров и чиновници на Министерство на околната среда и водите рапортуваха на премиера, че се следи и за противозаконните отпадъци. Има непрекъсната връзка с задграничните управляващи, с цел да се планува възможен незаконен импорт на боклуци. Освен това в Министерство на околната среда и водите има и системи за наблюдаване на времето, равнищата на водоемите, на замърсяването на въздуха и други



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР