Българският граничен полицай П.Б., който бе убит на границата между

...
Българският граничен полицай П.Б., който бе убит на границата между
Коментари Харесай

Загиналия край Елхово Граничар, бил убит от крадец на добитък

Българският граничен служител на реда П.Б., който бе погубен на границата сред България и Турция, е бил прострелян от турски жител, целящ да реализира престъпно действие от битов темперамент - кражба на добитък . Това оповестиха от прокуратурата.

По думите на административния началник на Окръжна прокуратура-Ямбол Дойчин Дойчев това е главната версия, по която работят проверяващите от българска и турска страна. Той взе участие в взаимна координационна среща с представители на турските управляващи, която бе извършена през днешния ден на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Прокурор Дойчев заяви още, че резултатите от назначената експертиза демонстрират, че убийството е осъществено с ловно оръжие 12-ти диаметър, а изстреляните сачми се употребяват за пукотевица по наедрял дивеч. Той добави, че работата по досъдебното произвеждане продължава, само че то е пред привършване.

Припомняме, че граничният служител на реда П.Б. по време на осъществяване на служебните си отговорности по защита на българската граница. Младият мъж бе прострелян в главата в непосредствена непосредственост до граничната ограда край село Голям Дервент, общ. Елхово. За убийството бе арестуван турски жител.
 Турция задържа двама души за убийството на граничния служител на реда - причинител и помощник
Турция задържа двама души за убийството на граничния служител на реда - причинител и помощник

Те са турски жители, сега локалните управляващи ги разпитват
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР