Българският футболен съюз информира привържениците за мерките за опазване на

...
Българският футболен съюз информира привържениците за мерките за опазване на
Коментари Харесай

От БФС с информация за зрителите на България - Северна Македония

Българският футболен съюз осведоми последователите за ограниченията за запазване на публичния ред преди, по време и след идния дуел от Лигата на нациите сред България и Северна Македония, които са съгласувани с органите на реда и полицията. Двубоят е на следващия ден от 19:00 ч. на ст. " Хювефарма сцена " в Разград.

От БФС припомнят, че почитатели с продукти и флагове на гостуващия тим няма да бъдат допускани в секторите с последователи на домакините, както и противоположното - почитатели с продукти и флагове на България няма да бъдат допускани в бранша за посетители. Феновете от Северна Македония ще бъдат настанени в бранш " Гости " на стадиона.

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво положение и такива, използвали наркотични субстанции. Внасянето на остри и рискови за здравето предмети, както и потреблението на пиротехнически средства е безусловно неразрешено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със предпазен газ, също е неразрешен. Феновете подлежат на щателни инспекции в подстъпите до стадиона, както и по входовете. Стадионът разполага със система за видео наблюдаване, с помощта на която нарушителите ще бъдат разпознати и предадени на органите на реда. Привържениците би трябвало да имат подготвеност да дават документ за идентичност при поискване от органите на реда когато и да е.
 Трима национали и Ясен Петров зарадваха почитателите в Разград
Трима национали и Ясен Петров зарадваха почитателите в Разград

По случай Деня на детето

По решение на ОДМВР - Разград в деня на мача няма да бъдат допускани коли по бул. " Васил Левски ", ул. " Илия Петров ", ул. " Гаврил Кръстевич " и ул. " Северен бул. " (в частта им към ст. " Лудогорец Арена " ).

БФС припомня, че продължава продажбата на билетите за дуела. Днес (сряда) почитателите на националния тим могат да закупят входни талони от касата на улица " Васил Левски ", която работи от 10.00 до 18.00 ч. На 2 юни (четвъртък) работното време на гишето ще бъде от 10.00 до началото на дуела в 19,00 ч.

Присъстващите с лица под 16 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет, а могат да бъдат изтеглени и от линка за онлайн продажба на билети: https://bfunion.bg/news/48539/0 .

ВАЖНО! При влизане на стадиона всеки почитател, закупил онлайн билет, би трябвало да го показа, разпечатан на хартия.

Вратите на стадион " Лудогорец Арена " ще отварят за почитатели в 17,00 ч.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР