Българският футболен съюз информира феновете на националния отбор, желаещи да

...
Българският футболен съюз информира феновете на националния отбор, желаещи да
Коментари Харесай

Информация за българските фенове преди мача със Северна Македония

Българският футболен съюз осведоми почитателите на националния тим, искащи да посетят гостуването против Северна Македония в Скопие на 26 септември, че поръчки за билети в българския бранш на ст. „ Тоше Проески “ ще се одобряват до 17:00 ч. на 25 септември (неделя). Цената на пропуските е 6 евро, а закупуването им е допустимо единствено след предварителна заявка на имейл  или на тел. +359 2 9055349. 

По категорично условие на северномакедонските управляващи искащите са длъжни да предоставят трите си имена и номер на документ за идентичност. Билетите ще се дават персонално на специално проведената почитател зона за българските ентусиасти на адрес: Skopje 1000, ul. Lazar Licenovski (Sportska Zala Kale) от 15:00 ч. локално време в деня на мача до 18:45 ч., когато ще започва ескортирането на българската агитка към блок 11 на стадиона.

На проведената почитател зона гостуващите почитатели ще могат да паркират транспортните си средства при всички условия за сигурност.

 Приложено ще откриете карта на точната локация на българската почитател зона, както и на отреденото място на трибуните. На място в северномакедонската столица българските почитатели могат да получат допълнителна информация на тел. +359 895 751838.

Уведомяваме почитателите, че броя на билетите за българския бранш на ст. „ Тоше Проески “ е лимитирана, а на място билети за български запалянковци няма да се продават.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР