Българският футболен съюз и световният лидер в анализирането и лансирането

...
Българският футболен съюз и световният лидер в анализирането и лансирането
Коментари Харесай

БФС се обвърза със световен гигант в анализирането на спортни данни

Българският футболен съюз и международният водач в анализирането и лансирането на спортни данни и цифрово наличие - Sportradar подписаха през днешния ден контракт за партньорство. Президентът Борислав Михайлов и Александрос Геронтикос - шеф продажби за Югоизточна Европа на компанията сложиха подписите си под договора за съдействие на публична гала в Националната футболна база " Бояна ".

На събитието участваха заместник-изпълнителният шеф на БФС Павел Колев, основният секретар на министерството на младежта и спорта Асен Марков и офицерът по честността в БФС Марио Костурков.

Компанията Sportradar е главен сътрудник на ФИФА, УЕФА и на близо 70 спортни федерации, както и национални институции и дава неповторима система за мониторинг на съмнителни залози по целия свят и разпознава подозрителни действия и нередности в тази област, за битка против предварителното уговаряне на мачове и запазването престижа на футбола и спорта.

" За нас е наслаждение да сме тук в София. Нашата компания съществува от 2001-а година. Проверяваме повече от 280 хиляди мача по целия свят в границите на 12 месеца в 17 разнообразни типа спорт. Нашата работа във връзка с битката с корупцията и уредените мачове се състои в четири направления- мониторинг и събиране на информация, струпване на база данни, просветителна активност и съвещания ", съобщи Александрос Геронтикос.

 БФС подписва контракт за партньорство със международна компания
БФС подписва контракт за партньорство със международна компания

Ето защо става дума

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР