Българският футболен съюз бе домакин на работна среща по процеса

...
Българският футболен съюз бе домакин на работна среща по процеса
Коментари Харесай

БФС, БФБ и БФВ с обща инициатива за развитие на спортната наука

Българският футболен съюз бе хазаин на работна среща по процеса на цифровизация на спорта. Събитието се организира в Национална футболна база " Бояна " в наличието на ръководитителите на другите два най-масово практикувани отборни спорта у нас - волейбол и баскетбол.

Тристранната среща на високо равнище очерта първите и най-важни стъпки по създаването и консолидираното на цялостна тактика за цифрово развиване на българския спорт благодарение на модерните технологии.
 Снимка 605848
Източник:

На срещата участваха президентът на БФС Борислав Михайлов, заместник-изпълнителният шеф Христо Запрянов, техническият шеф Георги Иванов и мениджърът " Стратегическо развиване " Андрей Петров.

От страна на Българската федерация по баскетбол присъединяване взеха президентът Георги Глушков, изпълнителният шеф Филип Виденов и мениджърът " Международни връзки и специфични планове " Елеонора Рангелова, а от страна на Българската федерация по волейбол - президентът Любомир Ганев.
 Снимка 605849
Източник:

По време на събитието бе регистрирана нуждата от консолидираното на технологиите в цялостния състезателен развой у нас - наложително изискване за реализиране на конкуретноспособност на актуалната интернационална сцена. Участниците наблюдаваха и презентация от Владимир Грозданов - изпълнителен шеф на водещата компания в областта на спортната просвета Barin Sport, чиято технология към този момент се употребява от националните тимове на България по футбол. Компанията дава системи за електронно следене на резултатите от проучванията и на много от българските клубове.

Изтъкнати бяха фундаменталните преимущества на събирането на настоящи данни и потреблението им в процеса на развиване на млади състезатели, както и плюсовете на въвеждането на модерните технологии за реализиране на резултати в действително време.
 Снимка 605850
Източник:

Президентите на трите водещи спортни федерации бяха единомислещи, че приемането на сходна стратегия е наложително изискване за развиването на българския първокласен спорт и се сплотиха към мнението, че в най-кратки периоди тя би трябвало да бъде въведена в употреба. За задачата ще бъде направен меморандум за съдействие сред БФС, БФБ и БФВ.
 Привържениците на Левски с остра офанзива към БФС
Привържениците на Левски с остра офанзива към БФС

Причина е наказването на Левски с отнемане от домакинство.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР