Българският еврокомисар Мария Габриел е носител на престижната награда Жена

...
Българският еврокомисар Мария Габриел е носител на престижната награда Жена
Коментари Харесай

Мария Габриел е носител на престижната награда „Жена новатор на годината“

Българският еврокомисар Мария Габриел е притежател на влиятелната премия " Жена модернист на годината “ , оповестява Представителство на Европейската комисия в България. Месец откакто бе оповестена за една от 100-те най-влиятелни дами в европейската политика за стартъпите, българският еврокомисар Габриел получи следващо самопризнание за работата й в поддръжка на видимостта на гения на дамите, се показва в информацията

На тържествена гала в Милано тя бе отличена с премията " Жена модернист “ на авторитетната италианска асоциация " Osservatorio TuttiMedia “, сплотяваща одобрени компании в медийната промишленост и връзките. Високият приз се връчва на дами, които освен унищожават стандартите, само че са изявени водачи и имат важен принос в разнообразни браншове на обществото, мотивирайки  повече дами да следват техния образец.

" Приемам тази премия като самопризнание за постигнатите резултати през годините, само че също и като самопризнание за всички дами, полагащи огромни старания да потвърдят своите познания и умения във всички браншове на стопанската система и обществото. Това високо отличие за мен е и отговорност да продължа интензивната работа за още съответни планове и начинания, посредством които да вдъхнем доверие и кураж на дамите да бъдат смели в професионалното си развиване в науката , технологиите и предприемачеството “, разяснява Мария Габриел, представена в прессъобщението. 

Българският еврокомисар осъществя редица начинания, извеждащи достиженията на дамите на напред във времето, тъй че те да станат ролеви модели и източник на ентусиазъм за други девойки и дами, се показва още в текста.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР