Вашингтон — Когато Доналд Тръмп обяви позицията си относно абортите

...
Вашингтон — Когато Доналд Тръмп обяви позицията си относно абортите
Коментари Харесай

Тръмп казва, че няма да подпише федерална забрана на абортите. Може ли той да ограничи достъпа до аборти по други начини, ако бъде преизбран?

Вашингтон — Когато Доналд Тръмп разгласи позицията си по отношение на абортите предишния месец — обещавайки да остави въпроса на щатите — групи, които се опълчват на процедурата и го отблъснаха федерална възбрана бяха разочаровани.

„ В последна сметка всичко зависи от волята на хората “, сподели Тръмп.

Всъщност обещанието му следва това, което гласоподавателите като цяло потвърдиха в урните, откогато Върховният съд анулира Роу против Уейд – че те се опълчват на напъните за ограничение на достъпа до аборти. Неговите поддръжници в групите срещу абортите все пак го приканиха обществено да поддържа национална възбрана, най-малко на абортите след 15 седмици от бременността.

оповестен от Heritage Foundation, включва наставления, ориентирани към голям брой държавни организации, които могат да бъдат наложени от закостенял президент.

Разделът за абортите е написан от Роджър Северино, който ръководеше Службата за цивилен права на Министерството на здравеопазването и човешките...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР