Българският Червен кръст - Пловдив чрез програма Мобилни социални екипи

...
Българският Червен кръст - Пловдив чрез програма Мобилни социални екипи
Коментари Харесай

Директорът на БЧК-Пловдив с благодарствено писмо за кампанията „SOS! ЗДРАВЕ“

Българският Червен кръст - Пловдив посредством стратегия Мобилни обществени екипи и взаимно с община Пловдив започва акция „ SOS! ЗДРАВЕ “. Кампанията се организира от 2 август и ще продължи до 11 август в това число.
Прочетете още
Кампанията е ориентирана към възрастните хора - освен самотноживеещите, само че и всички, които желаят да ревизират своето кръвно налягане и тегло, да се включат в здравна сказка, да проведат персонален диалог с психолог.

От БЧК – Пловдив прецизират, че кръвното налягане се мери с апарати, с AFIB технология, която засича предсърдно мъждене. Това е една от най-опасните сърдечни аритмии, която в множеството случаи е безсимптомна и човек не подозира за съществуването й.

Още преди да е завършила акцията шефът на БЧК-Пловдив Таня Георгиева получи благодарствено писмо от администрацията на ЖР „ Тракия”. Чрез него те изричат признателност за взаимната работа и самодейностите на БЧК, ориентирани към цялостното здраве и благополучието на хората от най-младия пловдивски регион.

„ Кампанията „ SOS! ЗДРАВЕ “ на Мобилни обществени екипи, която се организира на 5-ти август в парк „ Лаута” и бе оценена високо от жителите поради грижата и вниманието към възрастните хора и тяхното здраве”, се споделя в известието.

„ Благодарим Ви за отношението и съпричастността, поисквам на Вас и Вашия екип нови професионални триумфи и персонално здраве”, написа кмета на региона Костадин Димитров.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР