Българският боксьор Уилиам Чолов няма да може да вземе участие

...
Българският боксьор Уилиам Чолов няма да може да вземе участие
Коментари Харесай

Контузия спря Чолов, остава с бронз от европейското

Българският боксьор Уилиам Чолов няма да може да вземе присъединяване в полуфиналната среща от международното състезание за младежи и девойки в Киелце, Полша. 

Родният гений трябваше да се боксира тази вечер с украинеца Иля Тохобицки, който победи по безапелационен метод на „ Адриатическа перла ” през предишния месец. Европейският ни първенец при 75-килограмовите е получил травма на лявата ръка. Той мина медицински прегледи през днешния ден по обед, които са удостоверили, че контузията няма да му разреши да се качи на кръга.

От щаба на националния ни тим взеха решение, че няма да рискуват здравето на гения. При това състояние Чолов ще остане с бронзов орден от международното състезание. Борислав Бояджиев съобщи от Киелце, че е горделив от мъжеството, което геният е посочил, защото Уилиам е получил контузията още по време на срещата с индиеца Маниш, който победи на 1/4-финалната фаза, само че макар обстановката е съумял да доиграе конфликта. 

Тази вечер на кръга ще се качи другият достигнал до полуфиналите българин Радослав Росенов. Звездата ни в категория до 60 кг ще се изправи против японеца Рейто Цуцуми. Мачът им е на кръг В и е четвърти в програмата, която започва от 19:00 часа българско време. Това значи, че дуелът би трябвало да стартира към 19:45 часа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР