Българският боксьор Тервел Пулев отново се включи в борбата с

...
Българският боксьор Тервел Пулев отново се включи в борбата с
Коментари Харесай

Респект! Тервел Пулев отново показа, че има голямо сърце

Българският боксьор Тервел Пулев още веднъж се включи в битката с ковид. Родният спортист е доброволец в столичната болница " Софиямед ", където оказва помощ на лекарите в усложнената епидемиологична обстановка.

Тервел Пулев съобщи пред сътрудниците от Българска национална телевизия, че оказва помощ на лекарите с всичко належащо - банкет на пациенти, превозването им по разнообразни отделения, стерилизация. Боксьорът също по този начин показа, че би трябвало да бъдем смели, с цел да победим заболяването.

" Спортистът е построена персона и той е подготвен да помогне във всяка една обстановка. Сега има по-сериозен напор на болни и заради тази причина болничното заведение има потребност от доброволци. Каквото имат потребност, ще оказа помощ - за приема на пациентите, превозването им по разнообразни отделения, скенери, рентгени, стерилизация. Не бих споделил, че е тежко, само че би трябвало да си тук и да свършиш това, което би трябвало.

Битката не е завършила. Трябва обаче да сме смели. Ако желаеме да излезем от тази конюнктура би трябвало да мислим трезво. Има потребност от доброволци, защото броят на заболелите е много голям'', съобщи Тервел.

Той разяснява и идната борба на неговия брат Кубрат Пулев със международния първенец Антъни Джошуа. ''Единственият късмет да се случи мача на Кубрат и Джошуа е дуелът да е без аудитория или с стеснен брой. Той е подготвен и без аудитория да се боксира. За Джошуа е по-добре да има аудитория, защото ще има домашен фактор. Брат ми е душевен резистентен и това няма да му повлияе ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР