Българският баскетболист Александър Везенков не игра при поражението на Барселона

...
Българският баскетболист Александър Везенков не игра при поражението на Барселона
Коментари Харесай

Барселона рухна в Истанбул, Везенков не игра

Българският баскетболист Александър Везенков не игра при провалянето на Барселона Ласа с 82:86 (44:42) като посетител на Фенербахче (Истанбул) в среща от 20-ия кръг на баскетболната Евролига. Каталунците позволиха 13-о проваляне от 20 мача, заемат 12-о място и мъчно ще се преборят за влизане в топ 8.

Защитаващият купата си от предходната година тим на Фенербахче е на 2-о място след снощния триумф с 14 победи и 20 провали. С отсъствието на Хуан Карлос Наваро и Кевин Серафин, неприятната игра на Моерман и Сандърс, както и оставянето на пейката на Фил Преси и Везенков без да запишат и секунда, беше доста мъчно да се победи един конкурент от този размер, написа уеб сайтът на Барселона. Брад Уонамейкър вкара 24 точки за спечелилите, а Николо Мели добави 23.

За Барселона Томас Ортел се отличи с 21 точки и 6 асистенции, а Анте Томич добави 20. Коментаторите в Турция пък означават, че Фенербахче е спечелил мача само поради мощната си реакция в края на мача, което обаче няма да е задоволително против по-сериозни съперници. Също по този начин има удивление за какво състезател като Везенков, който може да бъде потребен под кошовете в края на срещата, е останал до края фен от страни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР