Българският актьор Станислав Яневски печели световна слава с участието си

...
Българският актьор Станислав Яневски печели световна слава с участието си
Коментари Харесай

Станислав Яневски 12 години след ролята на Виктор Крум

Българският артист Станислав Яневски печели международна популярност с присъединяване си във кино лентата "Хари Потър и Огненият бокал " през 2005 година

12 години след излизането на кино лентата и 20 години след издаването на първата книга за детето вълшебник, историята към момента провокира голям интерес, както и актьорите от екранизацията на книгите.

Списанието "Мари Клеър " върна читателите си години обратно и им напомни за един от най-известните персонажи - най-хубавият състезател на куидич в света Виктор Крум.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ДНЕС СТАНИСЛАВ ЯНЕВСКИ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Във кино лентата героят на Яневски е българин и играе като изследовател за националния тим на България в известния магьоснически спорт куидич. Той е най-хубавият на поста си и това го прави знаменит в света на магьосниците. В книгата Виктор Крум е и участник в Тримагическия шампионат, който се организира в учебното заведение за магия и магии "Хогуортс ". Той се влюбва в Хърмаяни Грейнджър.

След присъединяване си в световноизвестната поредност Яневски се снима и в няколко български продукции - сериалът "Под прикритие ", филмът XIA. Има функции и в екшъна Hostel II, както и в трилъра Resistance.

През 2017 година той се завърна у нас и взе участие в немия филм - "Белезите на времето ". (Припомнете си за плана във видеото горе)

Късометражният филм без нито една имитация бе осъществен с бюджет от 0 лева Лентата описа за мъж, притежаващ умеенето да връща времето обратно, стартира връзка с момичето на своите фантазии, само че неговата невероятна заложба се оказва нож с две остриета.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР