Българските земи са изпълнени с чудотворни места, а историята ни

...
Българските земи са изпълнени с чудотворни места, а историята ни
Коментари Харесай

Светците на народа събрани в книга

Българските земи са изпълнени с чудотворни места, а историята ни познава не един или двама явления. Тази книга е отдадена точно на мъдреците, които прекатурват визиите ни за света, проповядват покорност и ни повеждат по пътя на споделената доброта и отредената ни от небесата посока.

Някои в действителност имат чудодейни качества, могат да лекуват с думи и с даровете на природата, да вършат предсказания и да оказват помощ на всеки, който е потърсил помощта им. Други разчитат единствено на Божието слово и истината, която се крие зад него, само че също по този начин успокояват търсещите души и ги насочват в компликациите на земния живот. В това четиво са събрани най-важните български светци от Други разчитат единствено на Божието слово и истината, която се крие зад него, само че също по този начин успокояват търсещите души и ги насочват в компликациите на земния живот.

Макар тези свети души да са безчет, най-известните и познати на българина намират своето самопризнание тук – от Преподобна Стойна, която е била подкрепяна от св. Георги, до дядо Добри, който възпламени искрата на добродетелта и се трансформира в образец за жив светец; от Петър Дънов, който основал Бялото приятелство, до отец Георги, който дни преди кончината си приемал по петстотин признателни души дневно и чиито молебствия вършели чудеса; от свети Серафим Софийски Чудотворец, молитвата до който извършва стремежи, до Ванга, чиито предсказания виждаме по какъв начин се сбъдват; Петър Димков, който не е наименуван Лечителя без заслуги; Любомир Лулчев, който е изиграл огромна роля в българската история като персонален астролог и консултант на цар Борис III; Дядо Влайчо, който не изоставил Библията си и излекувал стотици души; Слава Севрюкова, един от най-мощните български феномени; и Вера Кочовска – дамата рентген, която виждала през телата на хората.

В книгата „ Светците на народа” са събрани техните житейски истории с детайлности за нелеките им ориси и тестванията, през които са преминали; мъдростта, която са пробвали да ни предадат; предсказанията им за България, човечеството и света; чудесата, които са извършили; над 100 от най-ефикасните им билкови предписания за съвсем всяка срещана болка, които могат да бъдат приготвени и тествани в домашни условия, систематизирани по азбучен ред съгласно болестта. Съкровищницата на българските чудотворци и техните лекове ще намерите на всички вестникарски павилиони от през днешния ден, с логото на издателство „ Милениум” и на цена единствено 10 лева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР