Българските волейболистки Ева Янева и Александра Георгиева и техният Волеро

...
Българските волейболистки Ева Янева и Александра Георгиева и техният Волеро
Коментари Харесай

Ева Янева и Александра Георгиева спечелиха българското дерби във Франция

Българските волейболистки Ева Янева и Александра Георгиева и техният Волеро (Льо Кане) записаха 3-а поредна и общо 4-а победа във френската Лига А. Воденият от Лоренцо Мичели отбор надигра изрично вкъщи Шамалиер, с Виктория Григорова в състава, с в отсрочен мач от 8-ия кръг на шампионата.

Така Льо Кане е на 8-о място във краткотрайното класиране с 12 точки след 4 победи и 4 загуби, само че и три мача по-малко. Григорова и компания пък са на предпоследната 14-а позиция с 6 точки след единствено 2 победи и 6 точки. В постоянния 12-и кръг Волеро е хазаин на Тервил Флоранж, до момента в който Шамалиер приема Венелес. И двете срещи са в събота (5 декември).

Ева Янева бе титуляр в първия гейм и се появи за малко на полето в третата част, като се регистрира с 6 точки (67% успеваемост в офанзива и 73% положително посрещане). Александра Георгиева пък не влезе в игра . Азерската звезда Наталия Мамадова бе над всички за Волеро с 16 точки (4 блока, 2 аса и 40% успеваемост в атака) за успеха. За Шамалиер Виктория Григорова завърши с 4 точки (1 блок и 38% успеваемост в атака) , а Кристел Чуджан Нана бе с най-резултатна с 12 точки (2 аса и 36% успеваемост в атака).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР