Българските сериали не са чак толкова много, колкото би ни

...
Българските сериали не са чак толкова много, колкото би ни
Коментари Харесай

Задава се нов български сериал

Българските сериали не са чак толкоз доста, колкото би ни се желало, по тази причина постоянно ползата към новите, които се пускат, е огромен.

Един от тях е  " София у дома ". Сериалът на bTV, продуциран от Кръстьо Ламбев (Concept Studio), ще ни потопи в света на една от най-успешните и големи компании в България, занимаваща се с търговия с недвижими парцели.

Ще забележим освен какъв брой динамично и с напрежение може да е всекидневието на младите брокери, работещи в компанията, само че и по какъв начин те се опитват да се оправят с един сложен интервал. Внезапно умира притежателят на компанията и неговите най-доверени чиновници - Даниел и Никола, би трябвало да управляват бизнеса.

Само по себе си това е мъчно предизвикателство за двамата, само че нещата стават още по-сложни, когато схващат за противозаконната дъщеря на шефа си - София, която се оказва изцяло законна наследница на половината от бизнеса му.

Самата тя има мощен честен компас и е от девойките, които мъчно остават незабелязани. Новината за гибелта на татко ѝ я кара да се усеща отговорна, че не е показала по-рано увереност да го опознае. А в този момент посредством организацията вижда опция да опознае неговия свят.

В функциите на Даниел и Никола ще забележим Иван Тодоров и Никола Парашкевов , а в тази на София ще е  Владинелла Кацарска . Към момента не е ясно по кое време тъкмо да очакваме  " София у дома " в ефира на bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР