Българските премиери с интервюта в специалния брой на L`Europeo. Въпросите

...
Българските премиери с интервюта в специалния брой на L`Europeo. Въпросите
Коментари Харесай

Дилов: Борисов искаше да ни разкаже за прекрасната госпожа, а Орешарски за това кой предложи Делян Пеевски

 Българските министър председатели с изявленията в специфичния брой на L`Europeo. Въпросите към тях са едни и същи, а погледът е исторически.

" Всеки, който се интересува от история, може да наблюдава новия ѝ интервал посредством министър-председателите. Това за мен беше доста забавно ", коментира журналистът Милена Цветанска в ефира на " Здравей, България ".

" Най-забавното е, че входящият въпрос към всички тези хора е исторически. Той може да звучи малко интелектуално снизходително от наша страна, само че беше следният: " Интелигентни хора сте, не сте ли наясно, че това е занимание с предупреден доста трагичен край? ". Повечето в действителност са наясно, степента на искреност е огромна, за нас е почтена. Интервюто с Борисов е правено в деня за размисъл. Само тогава го хванахме да не открива университети и манастири. Орешарски искаше да опише кой е предложил Пеевски, Бойко пък искаше да каже за " прелестната госпожа ". Но нас това не ни интересува. Това са злословия, материали за други издания. Ние се занимаваме с други неща, изясни издателят на  L`Europeo Любен Дилов-син.

" Чисто статистически това е най-опасната специалност до ден сегашен в България. Девет министър-председатели от общо 55 са убити. Няма нищо по-опасно и най-мразено като специалност в България. Целият хейт бе първосигнален. Омразата към политическта класа е доста мощна. ", разяснява основният редактор на списанието Димитър Стоянович.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР