Българските национали Спас Делев и Доминик Янков играха като титуляри,

...
Българските национали Спас Делев и Доминик Янков играха като титуляри,
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец с двама национали не се даде на Септември в София

Българските национали Спас Делев и Доминик Янков играха като титуляри, а дубълът на Лудогорец завърши наедно 0:0 при гостуването си на водача в класирането на Втора професионална футболна лига Септември София.

Янков бе сменен в 88-та минута, а Делев игра цялостен мач и в последните секунди изведе съотборника си Петър Георгиев самичък против Димитър Шейтанов. Вратарят на столичани отрази удара на нападателя на " орлите " и мачът завърши  без голове.

Септември също сътвори две положения в края на мача, само че стражът на гостите Пламен Пепеляшев отрази удари с глава на Самб Бадара и Йоан Гаврилов.

Софиянци са водачи в класирането с 38 точки, с пет повече от Спартак Варна, който приключи 2:2 със Спортист Своге през уикенда. Лудогорец-2 е 13-и с 22 точки от 19 кръга.

Бдин (Видин) пък записа едвам четвъртата си победа в шампионата, откакто се наложи с 1:0 над гостуващия Черноморец Бургас. Единственото попадение за домакините, което е и едвам осмо за тима в 18 мача, вкара Цветомир Тодоров в 28-та минута.

Така Бдин се отлепи от дъното и към този момент е предпоследен с точка над Черноморец Балчик. Бургазлии са 12-и с две точки пред дубъла на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР