Българските народни представители така са извъртели закона, че никой досега

...
Българските народни представители така са извъртели закона, че никой досега
Коментари Харесай

Марешки проговори. Ще се яви ли на изборите като независим?

Българските народни представители по този начин са извъртели закона, че никой до момента не е съумял да стане мажоритарен депутат. Това е една огромна упоритост да бъда първият и единственият. Това е мотивация да върша неща, които никой до момента не е правил. Това разгласи Веселин Марешки в изявление за Нова телевизия.

Той описа, че негови близки другари са го подтикнали да направи тази стъпка и да се кандидатира като самостоятелен депутат, тъй като са споделили, че “няма за кого да гласоподават ”.
-->
Марешки обаче още не е безапелационен ще се яви ли на изборите, или не. Това ще стане ясно в идната седмица. “Трябва да видя дали това е задоволителна мотивация ”, сподели той.

Бизнесменът отхвърли да е бил осъждан, както и да е обжалвал. “Не съм наказан. Не апелирам, тъй като не съм осъждан. Няма произнесена присъда. Знам, че не съм направил нищо ”, безапелационен бе той.

Относно спора му с водача на “Възраждане ” Костадин Костадинов, Марешки сподели, че “той просто се появи в отбрана на един противозаконен градеж. Не е обикновено един общински консултант да пази противозаконен градеж. Този спор от дълго време е решен по отношение на него ”.

Относно бизнеса му с горива, водачът на “Воля ” съобщи, че не е банкрутирал, а го е “продал сполучливо, за доста пари ”.

Въпреки това му следва да отвори нова бензиностанция. “Аз съм човек, който си държи на думата. На по-предходните избори дадох обещание, че в случай че получа 10% поддръжка в някоя община, ще направя бензиностанция. Оказа се, че в община Велики Преслав съм получил. И в този момент би трябвало да отида да направя бензиностанция. Сега в идващите 20 години, хората там ще купуват горива за 1 лева на литър ”, сподели Веселин Марешки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР