Българските избиратели не трябва да се притесняват за сигурността си

...
Българските избиратели не трябва да се притесняват за сигурността си
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Избирателите не трябва да се притесняват за сигурността си по време на вота

Българските гласоподаватели не би трябвало да се тормозят за сигурността си по време на вота, съобщи пред публицисти служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София.. Той разяснява поредицата от сигнали за взривни устройства в учебни заведения в цялата страна. По думите му това са хибридни закани и надали целят събаряне на изборната интензивност. Донев подсети, че всички изборни секции ще бъдат охранявани от чиновници на Министерство на вътрешните работи, пространствата ще бъдат тествани и запечатани 24 часа преди началото на изборния ден.

„ В деня на самия избор органите на Министерство на вътрешните работи ще реализират защита на съответните секционни изборни комисии, тъй че българските гласоподаватели не би трябвало да се тормозят за сигурността си по време на вота “, увери министър председателят. 

„ Правителството, според написаното законодателство и организационно-технически ограничения, които подхваща, с цел да подкрепи Централната изборна комисия при провеждането на изборите на 2 април, е изцяло готово. Сигурността на вота на българските гласоподаватели е изцяло обезпечена “, разяснява Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София.. Той добави, че България работи с партньорските служби от други страни. 

„ С моя заповед е основана междуведомствена работна група, която да създаде съответния протокол за реакция и информация за слагане на взривни устройства, който протокол е подготвен. Той ще бъде прибавен “, сподели още служебният министър председател. 

Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. уточни, че институциите са положили всички старания образователният развой да стартира и да се реализира обикновено през идната седмица.

Във връзка с изборите служебният министър-председател изрази вяра, че идващият определен парламент ще успее да излъчи ръководство на страната. Ако това не се случи, има конституционна процедура, разяснява още той. Донев напомни, че в случай че още веднъж се стигне до длъжностен кабинет, в пълномощията на президента на страната ще бъде да уточни идващия длъжностен министър председател.  

Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. участва на откриването на Световната купа по художествена гимнастика в Зала " Арена София ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР