Българските гражданин, домакинствата, предприемачите са подложени на ужасен ценови натиск,

...
Българските гражданин, домакинствата, предприемачите са подложени на ужасен ценови натиск,
Коментари Харесай

Контрера, ВМРО: СДВР трябва да засили охраната на Женския пазар и на Лъвов мост заради мигрантите

Българските жител, семействата, бизнесмените са подложени на ужасяващ ценови напън, националните институции де факто не работят. Задълбочават се проблемите със сигурността на жителите. Призовавам най-малко Столичния общински съвет да резервира достолепие като институция и да се опитаме да свършим градивна работа за града и хората най-малко ние посред целия безпорядък, роден от алчните за власт нови или протестърски партии, обосновава се още членът на националното управление на Вътрешна македонска революционна организация.

Призовавам и кмета на общината, и ние като общински съветници, да пожелаеме Столична дирекция на вътрешните работи да усъвършенства доста сигурността в някои точки на града, където към този момент има проблеми с мигранти, като добавя, че е нужна и актуализация на бюджета на София, с цел да може общината да поеме потребността от спомагателна защита, само че и да подсигури естествен градски превоз в столицата в изискванията на разрастваща се пандемия.

Прилагаме и цялостния текст на речта на Контрера в СОС:

Уважаеми господин ръководител,

Уважаеми общински съветници,

След марша на новите хунвейбини предстоят ни месеци на усилена работа в изискванията на цялостна политическа безтегловност, безпорядък и безредие в страната, трупащи се всекидневно проблеми, от които националната власт е абдикирала. Със страдание споделям, че сега се намираме не на прага, а при започване на една същинска социална турбуленция, която с всеки минал ден обгръща все по-големи елементи от обществото. Българските жител, семействата, бизнесмените са подложени на ужасяващ ценови напън, националните институции де факто не работят. Задълбочават се проблемите със сигурността на жителите. Призовавам най-малко Столичен общински съвет да резервира достолепие като институция и да се опитаме да свършим градивна работа за града и хората най-малко ние посред целия безпорядък, роден от алчните за власт нови или протестърски партии.

И с цел да не съм необоснован:

Призовавам и кмета на общината, и ние като общински съветници, да пожелаеме Столична дирекция на вътрешните работи да усъвършенства доста сигурността в някои точки на града, където към този момент има проблеми с мигранти. Затова от групата на „ Патриоти за София “ предлагаме да бъде засилена патрулно-постовата активност в това число с елементи на Жандармерията в регионите на Лъвов мост, Женския пазар, кв. Враждебна и Военна рампа. Хората се оплакват, че тези елементи на столицата са се наситили с мигранти, които се държат жестоко, непочтено, тормозят жителите и е въпрос на време да се стигне и до похищения и сбивания.

Предлагам в границите на месец септември да бъде обновен бюджетът на Столична община, с цел да се обезпечи финансиране за есенно-зимния интервал за естественото действие на градския превоз. Тук ще разчитаме всички политически групи да надмогнат тесните си партийни ползи и да дадат поддръжка.

От нашата група предлагаме въпреки всичко и Столична община, и Столичен общински съвет най-накрая да реагираме против някои безумия в страната, които директно касаят столичани. Например против очевидната отпадналост и отвращение на КЕВР да принуди ЧЕЗ да усъвършенства качеството на услугата и да обезпечи обикновено електроснабдяване на цялата територия на столицата. Неспирни са жалбите от регионите Надежда, Люлин, Подуяне, Кремиковци, Панчарево за проблеми с електроснабдяването. Смятам, че общината минимум може да застане зад хората и да притисне ЧЕЗ най-накрая да влезе в 21 век.

Уважаеми сътрудници,

Надявам се в идващите месеци, които явно ще бъдат сложни за страната и хората, ние като общински съветници в София, да действаме и работим за решение на проблемите. Видно е, че страната е оповестила война на София и отхвърля да оказва помощ, в противен случай пречи. Неслучайно до момента в който държавни ограничения за поддръжка на бизнеса няма, единствено Столичен общински съвет е определил механизми, ограничения за отплата.

Именно в такива моменти хората чакат мощно политическо водачество и носене на отговорност – уповавам се най-малко Столичен общински съвет и Столична община да оправдаят тези упования.

Източник: vmro.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР