Българските граждани, собственици на имоти в пострадалите райони на полуостров

...
Българските граждани, собственици на имоти в пострадалите райони на полуостров
Коментари Харесай

Важно! Българите с имоти на Халкидики с право на обезщетение

Българските жители, притежатели на парцели в потърпевшите региони на полуостров Халкидики, също имат право на обезщетение. Това заяви за в. „ Труд “ Мартина Георгиева, български юрист в Солун.

„ Необходимо е вредите да се снимат, да се направи оценка и се посети способеното кметство “, добави още юрист Георгиева.

Телефоните на които би трябвало да звънят българите, с цел да получат подробна информация са:
– Община Неа Проподидас: + 30 23730 50221
– Община Касандра -+30 23743 50100
– Община Ситония – +30 23753 50100
– Община Полигиру – +30 23713 50706
Цялата гора, където се намира Мартина Георгиева, е опустошена след естествената злополука. Тук са починали двамата туристи от Чехия, предава Българска национална телевизия.

Правителството на Гърция се активизира доста бързо след бедствието, споделя тя в ефира на малкия екран. Командировани са десетки чиновници на държавната работа по електрозахранване, коли и пожарникари.

Новият министър председател на Гърция е разпоредил да бъде употребен бюджетът от държавния запас.

Все още няма електро и водозахранване в регионите на бедствието. Предоставяна е вода на хотелите и заведенията за публично хранене. От държавната работа по електрозахранване дават обещание, че на следващия ден ще се възстановят повредите.

Всички пътища към този момент са разчистени.

Фирмите за мобилни връзки подаряват зарядни за телефони и българите, могат да се извърнат към тях, в случай че нямат с какво да заредят телефоните си, заяви още адвокатката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР