Българските геймъри в Counter-Strike отново се справиха чудесно с всяка

...
Българските геймъри в Counter-Strike отново се справиха чудесно с всяка
Коментари Харесай

Пореден силен ден за българския Counter-Strike

Българските геймъри в Counter-Strike още веднъж се оправиха отлично с всяка конкуренция и донесоха наслада на родните почитатели. Отборът на Партизан с Калин " KalubeR " Ерендицов и Виктор " Duplicate " Митев може да се похвали с плеяда от положителни вести, като с изключение на двете победи от през днешния ден - " гробарите " през вчерашния ден се подредиха измежду най-хубавите 50 на света.

В обедните часове на деня отборът на 500 наказа с 2:0 (19-17, 16-11) играчите на амбициозния GODSENT в осминафинал от CCT South Europe 2. След оспорваното Inferno и надалеч по-лесния Overpass, Николай " niki1 " Панталеев и компания си резервираха място за мач с GamerLegion.

След това пък последваха два извънредно тежки мача за " черно-белите ". Първо те срещнаха ECLOT в дуел от Elisa Invitational Contenders Stage. Въпреки че чехите бяха с повърхностен състав - Партизан се затрудни доста и след елементарен Nuke се оказа приклещен в ъгъла, с помощта на прелестен Mirage от противника. Все отново на Inferno, точно KalubeR стана избавител за своите и след 71 фрага и рейтинг от 1.52, завоюва с 2:1 (16-9, 6-16, 16-10).

За край " гробарите " се изправиха против Sprout в плейофите на CCT. Датската организация също напъна " черно-белите ", които си прибраха първата карта Inferno, само че нестабилно Vertigo, което изгубиха на продължения, ги докара до заключителен Anubis. Именно там обаче петицата се появи безкомпромисна, а пред всички в битката изгря Марин " ROGA " Рогич с 1.27 статистика и 75 убити съперници. На четвъртфиналите в шампионата Партизан ще се изправи против съветския Aurora.

Йоан Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР