Българските депутати в тази извънредна ситуация си гласуваха закон, в

...
Българските депутати в тази извънредна ситуация си гласуваха закон, в
Коментари Харесай

Слави към депутатите: Какви хора сте вие?

" Българските депутати в тази изключителна обстановка си гласоподаваха закон, в който отсрочват връщането на нелегално добитите партийни дотации. Тоест, тия пари, дето им ги надписа Влади Горанов, ще ги връщат... но различен път. Само ви напомням, че това са нашите пари, които ние не желаеме да им ги даваме, обаче те си ги взимат все пак ". Това написа Слави Трифонов в коментар в своята Фейсбук страница.
" Взеха ги в нарушаване на закона и даже не желаят да ги връщат. Освен това, държат огромни суми на влог от партийната дотация. В тази спешна обстановка те не могат да ги употребяват, тъй като, разумно, нямат партиен живот.
И все пак не желаят да ги подаряват за помощ на лечебните заведения, лекарите, медицинските сестри, санитарите и в последна сметка да вършат положително с тези пари. С нашите пари.
Освен това получават големи заплати и не желаят да се разделят даже с една дребна част от заплатата си, с цел да подкрепят хората в тази спешна обстановка. И да дадат добър образец, тъй като главната им работа е да съставляват българската нация и морала.
И когато става дума за пари, не помнят всички спънки между тях и се сплотяват като пестник. Само за пари.

Какви хора сте вие, бе?
Какво се случва с вас, когато влезете в Народното събрание?
Как си лягате вечер?
Кое ви е по-важно - партиите или страданието на хората? Какво си мисли един народен представител за самия себе си?
Не виждате ли резултата от държанието си? Не изпитвате ли състрадание?
Въпроси, въпроси, въпроси... Отговорите на тези въпроси няма да ви харесат. Вие не желаете да ги чувате. Искате да чувате единствено лъжата. Вярвате в нея, без да мислите и без да се срамувате.
Е, един финален въпрос - какъв брой мислите, че ще продължи това? ", приключва коментарът на Слави Трифонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР