Българските държавни железници започнаха кампания Чети във влака. Пътниците, които

...
Българските държавни железници започнаха кампания Чети във влака. Пътниците, които
Коментари Харесай

БДЖ започна кампания Чети във влака

Българските държавни железници започнаха акция " Чети във влака ". Пътниците, които имат смарт устройство, могат да се възползват от новаторския способ посредством сканиране на специфичен QR код, намиращ се във влаковете.

Отговорът на въпроса допустимо ли е да съвместим потребното с приятното в този момент можем да намерим в железниците на БДЖ.
Калин Маринов, началник отдел " Продажби и обслужване ": " Чети във влака " породи, когато правихме едно изследване във влаковете какво вършат нашите клиенти по време на път. Оказа се,че огромна част от тях, които имат смарт телефон устройства ги употребяват за някакъв тип занятие като не дребен е процентът от тях, които го употребяват точно с цел да четат електронни книги.
Инициативата на БДЖ се реализира взаимно с български издателства, които дават творби на родни създатели за виртуалната библиотека. Пътниците могат да изтеглят на своето смарт устройство особено приложение за разчитане на QR код. След сканиране на кода с приложението, то води към линк, в който могат да бъдат открити разнородни електронни книги.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР