Българските боксьорки научиха пътя към медалите на Европейското първенство за

...
Българските боксьорки научиха пътя към медалите на Европейското първенство за
Коментари Харесай

Националките ни научиха пътя към медалите на Европейското в Будва

Българските боксьорки научиха пътя към медалите на Европейското състезание за дами в Будва, Черна гора. Шампионатът на Стария континент ще започва в петък, 14 октомври, а през днешния ден се организира жребият за шампионата.

Българското присъединяване ще започва в събота, 15 октомври. Носителката на купите „ Балкан “ и „ Странджа “ тази година Светлана Каменова ще боксира в категория до 57 кг против Мая Сарич от Хърватия. В същия ден Габриела Димитрова (60 кг) ще срещне Ленка Бернардова (Чехия).

В неделя, на 16 октомври ще стартира присъединяване си и Станимира Петрова (54 кг). Световната и трикратна европейска шампионка ще срещне Беата Варга от Унгария. В понеделник на кръга ще се качат още две наши националки. Бронзовата медалистка от международното състезание в Истанбул Севда Асенова (48 кг) ще се изправи против Ноора Кирпу от Финландия, а Златислава Чуканова (50 кг) ще боксира с Мария Лундберг (Швеция).

Последна от нашите националки присъединяване си ще стартира Венелина Поптолева (52 кг). Тя ще започва непосредствено от четвъртфиналите, където на 18 октомври ще се изправи против Нела Фрейхерова от Чехия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР