Българските боксьори Тервел и Кубрат Пулеви са по-тежки от своите

...
Българските боксьори Тервел и Кубрат Пулеви са по-тежки от своите
Коментари Харесай

Тервел и Кубрат Пулеви по-тежки от своите съперници преди галавечерта в Калифорния

Българските боксьори Тервел и Кубрат Пулеви са по-тежки от своите противници преди боксовата галавечер в Калифорния, сподели формалният кантар преди дуелите.

В главното събитие за вечерта по-малкият от братя Пулеви Тервел се изправя против някогашния международен първенец в полутежка категория Сергей Ковальов. На кантара българинът се оказа малко по-тежък от именития си противник - 89,6 кг за Тервел против 89,1 кг за Ковальов.

За Тервел това ще бъде 17-ти дуел на професионалния кръг, като той към момента няма загуба и е записал 16 победи (13 с нокаут).

Бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон 2012 година предвижда, че той ще продължи серията си без загуба и след дуела с Ковальов.

" Бих желал да благодаря на уредниците за опцията да се удрям с огромно име като Ковальов. Намирам се в доста по-добра форма. Прогнозирам, че ще остана непобеден ", разяснява Тервел.

Преди него на кръга ще се качи и брат му Кубрат, който пък ще боксира против американеца Джери Форест. Официалният кантар сподели, че българският боксьор е със седем кг по-тежък от своя противник - 112,7 кг против 105,7 кг.

Кобрата разкри на конференцията преди срещата, че има намерение за в тежка категория и добави, че на кръга неговият противник ще срещне " диво животно, което е доста интелигентно ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР