Български възход заяви по време на брифинг в кулоарите на

...
Български възход заяви по време на брифинг в кулоарите на
Коментари Харесай

„Български възход” не смята, че гласуването на промени в ИК отговаря на дневния ред на обществото

„ Български напредък ” съобщи по време на брифинг в коридорите на Народно събрание, че изместването на дебатите и гласуването на Изборния кодекс не дава отговор на дневния ред на обществото, който е заплащането на сметки и инфлацията.

„ Изместването на дебата от смисления разговор за сформиране на болшинство и лъчение на постоянно държавно управление сякаш подменя и упованията на хората ”, сподели водачът Стефан Янев.

„ Не е належащо от парламентарна зала да даваме мотив за нови разграничителни линии в обществото, а в противен случай – да търсим способи и благоприятни условия за решение на настоящите проблеми ”, уточни той.

„ Въпросите, свързани с енергетика, цената на живота, инфлацията и преодоляване на мигрантската рецесия, са доста по-важни ”, добави Янев.

Според Георги Самандов за вярно използване на регламента на Европейска комисия, който е в няколко стъпки - понижаване на потреблението на електрическа сила, събиране на свръхпечалбите на всички производители и целевото им преразпределение предпочитано към семейства, дребен и междинен бизнес.

По думите му дейностите на изпълнителната власт досега са пасивни.

Диалогът и диалозите за сформиране на допустимо болшинство би трябвало да продължат и в случай че този парламент работи в идващите месеци и години, той ще има време да се оправи и с Изборния кодекс, сподели Стефан Янев в отговор на въпрос. Според него както бързането при връчването на мандат за сформиране на държавно управление, по този начин и прекомерното бавене не е добра концепция.

Относно декларираната от „ Продължаваме Промяната ” и „ Демократична България ” подготвеност с втория мандат да работят дружно за образуването на държавно управление на малцинството, Янев сподели, че споделят правилото, че разговорът е в основата на каквито и да било съглашения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР