Български гражданин Милен Бахчеванов (33 г.), снощи в 23.20 часа

...
Български гражданин Милен Бахчеванов (33 г.), снощи в 23.20 часа
Коментари Харесай

Драма в Истанбул! Неадекватен българин влетя с мачете в турски ресторант и опита да вземе заложници

 Български жител Милен Бахчеванов (33 г.), нощес в 23.20 часа е влезнал в ресторант в Истанбулския регион Байрампаша във очевидно несъответстващо положение. 

По данни на очевидци е провокирал суматоха измежду клиентите там, защото е размахвал мачете и е викал и чупел наред в заведението. 

На горният етаж на заведението Бахчеванов се е опитал да държи един от клиентите за пленник. С маси и столове е направил укрепление. На мястото пристигнала пожарна кола и със мощна бликам са се пробвали да обезвредят нападателя, но било безрезултатно. 

След като притежателите на ресторанта не съумели да усмирят нашенеца, те извикали полиция. Голям брой полицейски екипи са изпратени на местопроизшествието. 

Служителите на реда също не съумели да го убедят да напусне. Използван е и сълзотворен газ. След многократни предизвестия нападателят е бил прострелян в крайници, с цел да бъде обезвреден. Оказана му е здравна помощ на място, след което е отведен в близка болница, само че там е умрял.  

На мястото на нещастието жители са снимали с мобилни телефони дейностите на полицията. 

Един служител на реда, взел участие в интервенцията, е ранен в ръката. 

Органите на реда са отделили региона и следствието на случая продължава.

След случая полицейски екипи разпитват клиентите в
До тази заран, Българското консулство в Истанбул не бе известено за трагичния случай нощес. 

По данни на турската полиция Милен Бахчеванов е влезнал в Турция на 14 януари. Не е ясно къде е обитавал досега. Преди случая той е вечерял в различен ресторант и след това е пристигнал в това заведение. Полицията загатва още, че в персоналната му чанта е имало Библия, скулптура на Богородица и икона на Христос.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР