Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев излиза по първи

...
Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев излиза по първи
Коментари Харесай

Битката на Кобрата с пандизчията Букър ще започне доста по-рано

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев излиза по първи петли в неделя в величествен дуел против американеца Райдъл Букър. Срещата от галавечерта в зала " Чукчанси Парк " във Фресно, Калифорния, ще започва към 5.00 часа сутринта на 10 ноември.

Двубоят на Кобрата е предпоследен от програмата, по тази причина ще се организира малко по-рано от в началото предстоящото.

Това ще е първи мач за българския боксьор в тежка категория след абсурда към целувката с Джени Равало. Последният му дуел се състоя през март, когато победи румънеца Богдан Дину още веднъж в Калифорния.
View this post on Instagram

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev) on Oct 22, 2019 at 10:39pm PDT

Най-добрият български боксьор залага статута си на наложителен кандидат за купата на IBF и ще търси нокаут против Райдъл Букър, с цел да насочи вниманието си напълно върху възможен дуел против спечелилия от Анди Руис и Антъни Джошуа.

Съперникът на Пулев е с баланс от 26 победи и 2 загуби, като тъкмо половината от триумфите му са с нокаут.

Райдъл Букър стартира кариерата си мощно, само че тя бива прекратена за цели 12 години, откакто влиза в пандиза през 2005 година След излизането си през 2017 година възобновява изявите си на кръга. За последно американецът взе участие в дуел през юни, когато печели с отричане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР