Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев за първи път

...
Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев за първи път
Коментари Харесай

Кубрат за първи път се бие на стадион, залага статута на №1

Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев за първи път в кариерата си ще се бие навън на стадион. Това разкри неговият промоутър Боб Аръм пред уважавни медии в Съединени американски щати, занимаващи се с бокс, оповестява " Гонг ".

 

Легендарният импресарио разкри, че българинът ще се качи на кръга на 16-хилядния стадион за бейзбол в 6-ия по величина град в Калифорния Фресно на 9 ноември. Двубоят му ще е част от галавечерта, в която централният конфликт е сред Джамал Херинг и Ламонт Роуч Джуниър. 

Все още не е ясно против кого ще се изправи Кобрата във втория си дуел на американска земя като експерт. Но е ясно, че той ще заложи в тази борба статута си на №1 в класацията на IBF и на наложителен кандидат за международната купа в тази версия. 

Още текат договаряния за новия противник на Пулев на 9 ноември. Но предвид на обстоятелството, че дуелът няма да е централен в галавечерта, по всяка възможност не се касае за някое от най-големите имена в тежка категория при експертите. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР