Българската сексбомба Мелани Мартин ще прибере около 800 бона като

...
Българската сексбомба Мелани Мартин ще прибере около 800 бона като
Коментари Харесай

БГ бръмчалка прибира почти милион от мъртвия брат на Ник Картър от Backstreet Boys

Българската сексбомба Мелани Мартин ще прибере към 800 бона като завещание след неочакваната гибел на брата на Ник Картър – артиста Аарън Картър. Въпреки че нямат брак, а единствено годеж, Мелани е майка на единствения му правоприемник – 11-месечния Принс.
 
Според уеб страницата celebritynetworth финансовото положение на Картър се е смалило фрапантно след банкрута, който той разгласи през 2013 година Аарън е продал повече от 4 милиона албума в Съединени американски щати и 10 милиона по целия свят. Участва също в театрални продукции на Seussical и The Fantasticks, а през 2009 година се състезава в Dancing with the Stars на ABC, заемайки пето място с сътрудник Карина Смирноф. През уикенда тялото му бе открито безжизнено във ваната на дома му, като повода за гибелта към момента се проверява.
  Преди ден 30-годишната Мелани Мартин, съпроводена от най-хубавия другар на Аарън – Гари Мадатян, и полиция, изнесе своите неща и нещата на сина им от фамилната къща. TMZ заяви, че русокоската се е обадила в офиса на шерифа на окръг Лос Анджелис във вторник следобяд за подпомагане. Вещите са били превозени с големи камиони.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР