Българската състезателка Габриела Георгиева направи много добро и подобри личното

...
Българската състезателка Габриела Георгиева направи много добро и подобри личното
Коментари Харесай

Габриела Георгиева постави личен рекорд на 100 метра гръб в Япония

Българската състезателка Габриела Георгиева направи доста положително и усъвършенства персоналното си достижение на 100 метра тил по време на Световното състезание по водни спортове в японския град Фукуока . Тя финишира за 1:01.66 минути в сериите, което ѝ стигна за 28-о място в класирането.

Георгиева усъвършенства своя персонален връх в дисциплината с 15 стотни . В конкуренцията присъединяване взеха общо 61 състезателки .

Българката плува в четвърта серия, в която приключи на втора позиция след новозеландката Хелена Гейсън . С времето на Габриела Георгиева финишира представителката на Израел Авив Барзелай . Най-доброто време в сериите принадлежеше на американката Рейгън Смит , която преодоля дистанцията за 58.47 сек . Финалът беше затворен на 1:00.46 мин., като с това време приключиха шведката Ханна Росвал и нидерландката Кира Тусейнт .

“За първи път се усещах толкоз уверена в себе си. Това е прогрес за мен и съм удовлетворена от представянето си. Като за първи старт на Световното състезание мисля, че се получи добре. Усетих атмосферата и ще бъда по-подготвена за коронната си дисциплинираност 200 м. тил ” , сподели пред Българска национална телевизия Габриела Георгиева.

Страши-треньорът на националния тим Кристиян Минковски съобщи, че българските състезатели са създали доста положителни плувания и са постигнали отлични резултати в първите три старта с родно присъединяване.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР