Българската прокуратура смята, че е налице нужда от по-сериозен диалог

...
Българската прокуратура смята, че е налице нужда от по-сериозен диалог
Коментари Харесай

Гешев в Брюксел: С бързи крачки вървим към престъпността в началото на 90-те години

Българската прокуратура счита, че е налице потребност от по-сериозен разговор с европейските институции, в това число по-сериозно наблюдаване върху България по механизма за господство на закона поради тези притеснителни трендове. С бързи крачки вървим към престъпността при започване на 90-те години. Това разяснява основният прокурор Иван Гешев в Брюксел пред публицисти.

" В частта, която ги интересуваше по-конректно, това са производства, по които българската прокуратура постоянно е представяла писмени отговори. Вътре депутатите ги нарекоха " Барселонагейт ", както и казусът с кюлчетата, това са два разнообразни случая, за " Хемус " не ме попитаха. Попитаха на каква фаза е " Барселонагейт ", следствието е, че не е завършило. На база справката е посочено, че са изпратени европейски заповеди за следствие до Испания. Те към момента не са дали отговор ", сподели Гешев.

На въпрос на журналиста от БИРД.БГ Атанас Чобанов дали Гешев има недекларирани парцели в чужбина Гешев отхвърли. Отрече и за дамата до себе си.

" Когато господин Рашков каже едно нещо, което се окаже правилно, ще направя в детайли изявление с вас ", сподели Гешев към Чобанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР