Българската петролна и газова асоциация излезе с декларация в подкрепа

...
Българската петролна и газова асоциация излезе с декларация в подкрепа
Коментари Харесай

И петролната асоциация подкрепи Добрев, бил полезен

Българската петролна и газова асоциация излезе с декларация в поддръжка на депутата и някогашен министър на енергетиката и стопанската система Делян Добрев.

Ето целия текст на декларация:

ДЕКЛАРАЦИЯ
НА БЪЛГАРСКАТА ПЕТРОЛНА И ГАЗОВА АСОЦИАЦИЯ

От името на Българската петролна и газова асоциация, единствената представителна конструкция в бранша течни горива, бихме желали да изразим поддръжката си към господин Делян Добрев. Смятаме, че в качеството му на народен представител и ръководител на Комисията по енергетика в Народното събрание, господин Добрев е потребен за обществото.

Неговите пълномощия в региона на енергетиката са несъмнено потвърдени. Приносът му за развиването на държавата-също.

Българската петролна и газова асоциация е водила потребен разговор с господин Делян Добрев и в качеството му на Министър на стопанската система, енергетиката и туризма в първото държавно управление на премиера Бойко Борисов, по този начин и по-късно в качеството му на народен представител от ръководещото болшинство.

Българската петролна и газова асоциация изрично поддържа запазването на господин Добрев на поста ръководител на Комисията по енергетика в Народното събрание. Загубата на специалисти от подобен сан няма да е от изгода нито за страната, нито за нейните жители, нито пък за представителите на енергийния отрасъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР