Българската общественост повече се интересува от това какво предстои и

...
Българската общественост повече се интересува от това какво предстои и
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: БСП изигра социална роля в управлението

" Българската общност повече се интересува от това какво следва и по какъв начин ще посрещне есенно-зимния сезон, а не от вътрешнопартийни проблеми и връзки на президентската институция с другите партии. Това, което ще стане, зависи от изборите и би трябвало на тях българските гласоподаватели да са по-внимателни и явно е позволена неточност, щом до Народното събрание са позволени партии, които за четвърти път изиграха деструктивна роля. "

Това съобщи националният представител от " Българска социалистическа партия за България " проф. Румен Гечев в ефира на Euro News и акцентира, че явно задачата на Има Такъв Народ от началото до края е била тъкмо тази.

По думите му положителното досега е, че България освен не е изпаднала в икономическа рецесия, само че е траяла да се движи с един доста добър напредък в изискванията на огромните рецесии. " Не допуснахме и намаляване на виталния стандарт на българина ", добави проф. Гечев.

" Ефективността ни е впечатляваща, защото единствено с 26 депутата успяхме да преобърнем системата за подкрепяне на младите фамилии, безвъзмездни детски градини и ясли, безвъзмездни учебници от 1 до 12 клас и в това време най-сетне да преобърнем в стъпка на правдивост пенсионната система в България ", безапелационен бе социалистът за достиженията на левицата в ръководството на България.

Гечев разяснява рецензиите на Радев за положението на енергетиката и съобщи, че президента е пропуснал да каже, че този проблем е макар напъните на Българската социалистическа партия. " Защото ние изрично декларирахме, че сме срещу спирането на връзките с " Газпром ", откакто самата Европейска комисия в никакъв случай не е прекъсвала тези доставки с съветската страна. И нашите искания към президентството са, че господин Радев трябваше да каже кой носи виновност, тъй като в случай че енергийния министър е от Има Такъв Народ няма по какъв начин виновността да се трансферира върху нас ", заключи той за целите на Българска социалистическа партия във връзка с газовите доставки.

В умозаключение националният представител от левицата сподели, че социалистите са подготвени за избори и ще препотвърдят главните си цели. " В тази коалиция Българска социалистическа партия беше партията, която направи всичко допустимо да се поддържа баланс и разсъдък, и това сработи. Беше разумно и ние чакахме да получим третия мандат. Всъщност президентът трябваше да избере сред Българска социалистическа партия и Демократична България. И също така с времето ние показахме, че в забележителна степен по-добре бихме се справили с този въпрос, само че истината е, че който и да беше взел мандата, при този троянски кон Има Такъв Народ нямаше никакъв късмет ", приключи проф. Гечев.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР