Българската национална телевизия е носител на годишната награда на Националния

...
Българската национална телевизия е носител на годишната награда на Националния
Коментари Харесай

БНТ е носител на годишната награда на Националния борд по туризъм

Българската национална телевизия е притежател на годишната премия на Националния ръб по туризъм за електронна медия с максимален принос в развиването на туризма у нас. В Деня на будителите, Националният ръб раздаде награди в 15 категории на организации и общини с достижения в този отрасъл.

Това са първите награди, които бордът връчва за 12 годишната си история. Сред претекстовете Българска национална телевизия да получи годишната премия са, че тя е единствената национална телевизия със профилирано предаване за туризъм.

На тържествената гала шефът на Българска национална телевизия Константин Каменаров получи специфичен плакет с вградена в него монета от времето на траките, на която е изобразена роза-символ на България.
Константин Каменаров - ген. шеф на Българската национална телевизия: Честит празник на всички. Истински благополучен съм, когато видя хора и случки, които създават смисъл. Абсолютно сигурен съм, че участвам на такова нещо. Благодаря ви!
Награждаването беше част от конференция за Дигиталната промяна в туризма. Интернет от ден на ден се трансформира в главен канал за образуване на пътуванията.

Министърът на туризма Николина Ангелкова уточни, че през предходната година половината от туристите в Европа са употребявали интернет, с цел да провеждат ваканцията си, а до две години този % ще се усили на 60.

Ресорното министерство ще е първото, което ще вкара за бизнеса опция с изключение на електронния автограф да употребява и така наречен лицево различаване. То ще редуцира в пъти времето за осъществяване на административни услуги, като предприемачът ще употребява само мобилния си телефон.
Николина Ангелкова - министър на туризма: Вие поставяте телефона пред лицето си и в границите на 3 секунди, устройството ви сканира и след това ви разпознава. Вашите данни стремително се попълнят.
Как действително ще работи услугата ще бъде демонстрирано в средата на ноември в Министерството на културата. Очакванията са през идващите няколко години потреблението на мобилните устройства да има такова приложение в сектора, както интернет през последните 20 години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР