Българската национална сигурност е най-важна както по казуса с оръжията,

...
Българската национална сигурност е най-важна както по казуса с оръжията,
Коментари Харесай

Балабанов към Тагарев: Не трябва да се правят резки движения и глупости

Българската национална сигурност е най-важна както по проблема с оръжията, които даваме на Украйна, по този начин и във връзка с зърното сега.

Това разяснява депутатът от “Има подобен народ ” Станислав Балабанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Винаги съм казвал, че преди всичко най-съществен е българският народен интерес и от там всичко по реда си. Това се включва и във връзка с оръжията за Украйна и проблема със зърното. Всички сме българи, да отстояваме българските ползи ” разяснява в коридорите на Народно събрание депутатът Станислав Балабанов. Според него не би трябвало да се вършат “резки придвижвания и нелепости ”,

Министърът на защитата Тодор Тагарев би трябвало да дойда в Народното събрание и да каже какво тъкмо изпращаме и по какъв начин го пращаме, желаеме да ни запознае с елементи какво прави и дали е потребно за нас като общество, настоя той по отношение на изказването на министъра пред военната комисия, че може да отпуснем още оръжия на Украйна.

Георг Георгиев от ГЕРБ настоя, че МО взема решение да си свърши работата до край. Той не бил чул, че край Ямбол ще има “цял дребен град ” на НАТО. “Всичко, което се прави от нас се прави като съдружник. Не бива да се поддаваме на каквато и да е агитация, която се пробва да твърди, че нещо се случва в България, което е отвън ползите, които имаме ”, съобщи той.

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов Иванов бе сбит, че връзката по тематиката с оръжията би трябвало да става на министерско равнище.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР