Българската киноверига Синеленд открива комплекс с 8 кинозали в Bulgaria

...
Българската киноверига Синеленд открива комплекс с 8 кинозали в Bulgaria
Коментари Харесай

Българска киноверига открива комплекс с 8 кинозали в Bulgaria Mall за 3 милиона лева

Българската киноверига Синеленд открива комплекс с 8 кинозали в Bulgaria Mall в София. Инвестицията е на стойност 3 милиона лева, а проектите се откриването да е до края на годината, оповестява Синеленд.

Инвестицията планува обновяването на интериора на залите, а за построяването им ще бъдат употребявани естествени материали. Киносалоните ще бъдат оборудвани със 700 първокласни разтегателни кресла.

В проектите влиза и построяването на суперлуксозна кинозала, която ще може да се употребява за частни прожекции, корпоративни събития, гейминг надпревари и други. В залата ще се предлага сервиз на храни и питиета.

" В техническо отношение ще заложим на най-модерната кинопрожекционна техника - Christie, нова генерация софтуерна система, която ще предложи качествено нови услуги на клиентите. Озвучителната система ще бъде последно потомство от продуктовата гама на американския колос в сектора QSC ", се споделя още в известието на киноверига Синеленд.

Сред проектите за развиване на новата локация са привличането на младата публика; образуване на фестивални прояви, внедряване на съвременна стратегия за лоялни клиенти, осъществяване на корпоративни събития и кино министър председатели.

Откриването на напълно актуализирания кинокомплекс в Bulgaria Mall се чака в края на 2023 година. Синеленд стопанисва 6 кинокомплекса и 5 летни кина в страната.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР