Българската гимнастичка Стилияна Николова продължи отличното си представяне по време

...
Българската гимнастичка Стилияна Николова продължи отличното си представяне по време
Коментари Харесай

Стилияна Николова грабна златните медали на топка и обръч на Световната купа в София

Българската гимнастичка Стилияна Николова продължи отличното си показване по време на шампионата за Световната купа по художествена гимнастика в София, откакто завоюва златните медали във финалите на обръч и топка.

По този метод 17-годишната прелест към този момент може да се похвали с общо три трофеи от конкуренцията в " Арена София ", откакто през вчерашния ден победи и в самостоятелния многобой.

Днешната стратегия започва с борбата за оценките на обръч, където Стилияна изигра устойчиво композицията си и заслужи оценка от 33.800 точки, с което изпревари израелката Ади Катц, която се подреди втора с 33.600 точки, а бронзът отиде при София Рафаели от Италия с 32.600 пункта.

В борбата за систематизиране на оценките на обръч присъединяване взе и още една българка в лицето на Ева Брезалиева, която, за жалост, позволи неточност при съчетанието си и в последна сметка се подреди 7-а с резултат от 28.750 точки.

Малко по-късно във финала на топка пък Стилияна Николова отвя изцяло конкуренцията и завоюва златото с оценка от 35.000 точки. Сребърният орден завоюва италианката София Рафаели с 33.150 пункта, а трета остана представителката на Узбекистан Тахмина Икромова.

Финалите на обособените уреди не престават с борбата за систематизиране на медалите на бухалки и лента, а всичко най-интересно от конкуренцията може да наблюдавате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3 и онлайн .



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР