Българската гимнастичка Катрин Тасева е категорична, че ще продължи да

...
Българската гимнастичка Катрин Тасева е категорична, че ще продължи да
Коментари Харесай

Катрин Тасева: Няма какво да губя! Нямам шанс, ако не рискувам!

Българската гимнастичка Катрин Тасева е безапелационна, че ще продължи да рискува и в последния ден на европейското състезание във Варна.

Днес (12 юни) тя приключи на 7-ма позиция в многобоя. Въпреки че съумя да изиграе множеството си съчетания без неточност, в последното с обръч тя не съумя да приключи по най-хубавия метод.

" Въпреки грешките мисля, че се оправих добре. Излязох уверена, смела. Видя се в съчетанията това нещо. Не спестих нито един детайл. Допуснах една неточност, само че тя е детска. Децата вършат по този начин - изиграно комбиниране и най-после уредът е паднал. Ще си знам за на следващия ден. Напомням си го да изчаквам до дъно, че съчетанието не е свършило преди да изляза от терена. Смятам, че до този миг не съм играла толкоз мощно и толкоз самоуверено ", съобщи Катрин след многобоя и добави:

Снимка: Instagram

" Всяко комбиниране става все по-добре и по-добре. Благодаря на всички хора, които са в залата и ни поддържат. Много е прелестно. Върнаха ми се страстите и хубавото възприятие от преди пандемията. Наистина е доста хубаво това съревнование "

Тасева към този момент си обезпечи присъединяване на всички финали на обособените уреди, които ще бъдат на следващия ден (13 юни).

Снимка: БФХГ

" Очаквам всяко едно комбиниране, излизам самоуверено и просто няма какво да изгубвам. Най-много да печеля. Аз и през днешния ден рискувах. Просто нямам различен късмет, в случай че не пожертвам. Просто излизам да изиграя съчетанията си по този начин, както съм ги упражнявала. Няма смисъл да се пести. Спестим ли един детайл, оценката се намалява, а конкуренцията е с доста мощни съчетания. Нямаме различен късмет и избор ", съобщи тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР