Българската футболна звезда Димитър Бербатов се опита да даде нагледен

...
Българската футболна звезда Димитър Бербатов се опита да даде нагледен
Коментари Харесай

Защо си извън колата, да не съм те видял!: Бербатов даде добър пример на абитуриентите какво да не правят

Българската футболна звезда Димитър Бербатов се опита да даде прегледен образец на младото потомство какво не би трябвало да прави. В свое стори в профила му в Instagram той обърна внимание на държанието на завършващите възпитаници, на които сега им предстоят абитуриентски балове.

Докато кара, Бербатов вижда младо момче с публична риза и с балон в ръка, което е седнало на дясната врата на автомобила пред него. Футболистът взема решение да мине около него и да си поговори с младежа:

" Защо си отвън колата? ", пита го седемкратният футболист на годината.

Въпрост, на който момчето дава отговор с: " Айде бе, Бербооо ".

След като младежът не трансформира държанието си, Бербатов продължава да го пита няколко пъти: " Защо си отвън колата? Защо си отвън колата? Да не съм те видял ". Впоследствие зрелостникът се прибира назад в колата.

Във видеото българският футболист се обръща към почитателите си и споделя, че схваща еуфорията на младите към абитуриентските балове, само че те би трябвало да внимават по какъв метод я показват.

" Това няма да ви направи готини споделих ви го и преди - ще ви направи загубеняци. Готини и спечелили ще сте, в случай че имате проект за живота след абитуриентския бал ", споделя Бербатов.

Примерът, който футболната звезда може да се приложи освен за зрелостниците, само че и към всички, които вземат участие в пътното придвижване. Темата за безопастността на пътя още веднъж е на дневен ред, откакто преди седмица 18-годишен водач блъсна двама младежи на пешеходна пътека в София.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР