Българската федерация по тенис възобновява провеждането на турнири на територията

...
Българската федерация по тенис възобновява провеждането на турнири на територията
Коментари Харесай

Федерацията подновява българските турнири по тенис

Българската федерация по тенис възобновява провеждането на шампионати на територията на страната от този уикенд, оповестиха от централата. Поради продължаващата епидемиологичната конюнктура БФТ изготви Правила за осъществяване на надпревари от вътрешния календар. Остава в действие мярката за наложителна отдалеченост от най-малко 1.5 метра.

Състезателите ще бъдат придружавани от най-много 1 човек (треньор или родител) и ще бъдат допускани до територията на комплекса не повече от 15 минути преди и след срещите си. Записването за присъединяване ще се прави по телефона, а е целесъобразно заплащането на такса присъединяване да става по банков път. Влизането в клуба ще се прави единствено през един вход, след наложително премерване на температура на състезателя.

Турнирите ще се организират без аудитория, до момента в който това не бъде категорично позволено с акт на способените държавни органи - Министерство на здравеопазването. Основната цел на условията e използване на непоколебим медицински протокол при осъществяване на надпревари, при който преди всичко се слага здравето и сигурността на състезателите, треньорите, съдиите, родителите и чиновниците на клубовете - домакини на надпреварите.

БФТ приканва всички участници да съблюдават прецизно и отговорно всички противоепидемични ограничения и медицинския протокол за осъществяване на надпревари по тенис в страната, както и напътствията на здравните управляващи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР